26 Aralık 2008 Cuma

Bugün

Bugün o kadar çok yazacak şey var ki nereden başlasam bilemedim. En iyisi yukardaki fotoğraftan bahsetmek biraz. Bu fotoğraftaki muhteşem güller dün akşama doğru geldi. Hayır sakın "bak şu görgüsüze çiçeğin resmini çekmiş sayfasına koymuş" demeyin çünkü anlatacaklarım var size. Efendim biz evlenmeden önce bunlardan benim ofise yağardı. Abartmıyorum neredeyse her gün başka çiçek gelirdi. Bunun dışıda çilekli tartlardan tutun da çeşitli hayvancıklar, çikolatalar...neler neler. Çok sürprizcidir... Sevdiği kadını yere göğe koyamaz. Tam bir balık o, deli romantik, aşık olunca dağları delen cinsten yani. Ama gelin görün ki bizim bu sürpriz durumları evlendikten bir süre sonra da devam ettikten sonra azalarak kesildi:)) Bu fotoğraf gerçekten de 4 yıl öncesine götürdü beni. Bir defasında İsveç'e gitmiştim iş seyahatine. Otel odasına bir girdim masada güller!... Eve gelen boyum kadar bir pembe panter.... Ofise gelen bir çilekli tart ve içinde şöyle bir not: "Dayanamadım bir dilimini yedim"... Bunları ilk defa yazıyorum, hiçbir yere not etmemiş olduğumu fark ettim. Sanırım evlendikten hemen sonra hamile kalmamdan olsa gerek:)) Hayır işin kötüsü alıştım ben bu sürprizlere, hep istiyorum hep! Arada kesinti olmasın lütfen... İlgili kişiye duyurulur...!!!

Bu fotoğraftaki kişi ise iyileşti ve bugün yuvaya gitti koşa koşa. Her gün böyle sevinçle gitmiyor tabiii ama bugün yılbaşı partisi vardı okulunda. Bizimki de melek oldu. Parti biteli çok oldu, okuldan aldım eve geldik ama halen bu şekilde oturmakta evde, kelebek kanatları ile durmakta.

Bugünle ilgili bir de diyalog var kayıtlara geçilesi var ama o da Anatema'da.

5 yorum:

İLKAY dedi ki...

Evet ara dozu olmuyor birden biti veriyor ama bağımlılık hep göz ardı ediliyor. Bende uzunca bir süre yoksunluk sendromu çektim. Nerdee eski günlerim. Şimdi sana ne hediye alayım diye soruyor...
Sanırım buna da yakında alışırım hiç isemesemde:(
Bu arada sayfamda bir soben var kabul edersen beklerim:)))

Brajeshwari dedi ki...

ne güzel.. ne hoş..hep daim olsun çiçeklerin ve suprizlerin dilerim..

sufi dedi ki...

Balık bugün sürprizler yapmıyorsa eskisi gibi, eski sevgisinin kat be kat üstünde sevmeye başlamıştır, sürprizler yetersiz kalıyordur da onun için böyledir eminim.Pembe kanatlı meleğine benden bir öpücük lütfen, sevgiler dilek.

Turkuaz Deniz dedi ki...

alisiyor insan zamanla:)

o ne guzel kanatlar oyle! ben de operim minigi.

defneyleyasamak dedi ki...

Çok tebrik ederim. Sevgiliyi canım sevgiliyi. Bizde yok öyle numaralar hiç. Hatta hiç olmadı ve ben bunla yaşamaya alıştım desem. Bazen Beşiktaş Barbaros'ta sıkışık trafikte çingenler arabanın içine burnuma çiçek sokuyo da, ona bile razı oluyorum ama tınlayan yokki :)