22 Aralık 2008 Pazartesi

Kuzum hasta

Cuma gecesi Serdar : "Doyamıyorum ben bu pisimize alalım yanımızda yatsın bu gece öyle sarılalım sıkı sıkı"
-Saçmalama iptal de iptal
-Ne iptali birlikte yatmak istiyorum kızımla keşke gelse şimdi hep birlikte yatsak
-Nereden çıktı şimdi bu? Ne güzel uyuyor çocuk kendi yatağında bırak dokunma.

Ertesi gün sabaha karşı Doğa ateşlendi ve 2 gecedir yanımızda yatıyor. Halen ateşi düşmedi. Bugün gündüz 3 saat salondaki kanepede uyudu. Hiç olabilecek birşey değil gündüz uykusu bizim için. Badem, ceviz bile yemiyor. Daha doğrusu hiçbirşey yemiyor. Bütün gün cornflakes ve süt sadece. Uyuturken "Kaşı ve de sev beni anne" dedi. Ahhhh cümle içindeki bu "ve de"ler beni öldürecekkkk.
Bütün gece seviyorum, kokluyorum yanımda ya...

11 yorum:

Brajeshwari dedi ki...

Geçmiş olsun.. Senin ellerin meşgul olduğu zamanlarda, ben kaşıyım minnoşu...

Umarım yakın zamanda iyileşir..

duygu dedi ki...

ahh canım nede muhtaç bir ifade... "kaşı ve de sev beni"... bu çocuklar ters düz ediyorlar adamı değil mi...
bu arada merhaba :)

Nalan dedi ki...

gecmis olsun Özgürcüm, yarın sabah seni arayacagım ama dayanamadım simdi görünce, ateş bütün güclerini kırıyor ne yazıkki, canım dogacım baksana gündüz bile uyumus:( Dersu&Zeynep ikilisi de kötü öksürük derdiyle muzdarip, cts günü doktordaki halimiz tirajikomikti, Jak Bey bile önce hangisinden basllayalım muayeneye diye soramadan edemedi!!

funda dedi ki...

geçmiş oldun özgürcüm bir an önce iyileşsin kuzun

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun:( yazık o kuzuya çabucak iyi olsun...

Ozguranne dedi ki...

Çok geçmiş olsun:( Bir an önce iyileşsin kuzu. İyi açıdan bakarsan bedeni daha güçlenmiş olacak... Biraz daha dayanıklı olacak...
Bir an önce düzelsin amaa kıyamam.

ece arar dedi ki...

özgürcüm üzülme, öyle ateşli durumlarda elvin'in koca gün üç çubuk kraker yediğini bilirim... geçiyor VE DE güçleniyorlar, sen onu öpüp okşamaya, kaşımaya devam et...

Özgür Turan dedi ki...

Çok teşekkür ederim iyi dileklerinize. iyi ki varsınız. dün akşam yine ateş 39-40, yine "kaşı ve de sev beni" durumları vardı. bakalım bu hafta böyleyiz sanırım:(

Anne İş'te dedi ki...

öncelikle merhaba;

insan ne kadar aciz düşüyor değil mi ve daha bir içi doluyor sanki "sana gelen bana gelsin" cümlesini içi daha bir doluyor bu yavrucaklarla.

Umarım en kısa sürede toparlar kendini

ve koyun koyuna yatmak gibisi var mı???

sufi dedi ki...

İnsanın çocuğunu çok fazla sevmesi de zarar mı veriyor ne ?Ne zaman kucaklayıp içime sokasım gelse başlarına birşey gelirdi çocuklarımın.Sonunda en küçük oğlum yani bizim blogdaki yazarlarımızdan ela'nın kocası"-anne beni fazla sevme ne olur başıma mutlaka kötü şeyler geliyor " demişti de gönlümü ve gözümü üstünden çekmiştim.Dilimde şu sözü zikir yapmıştım sonra Halil Cibran gibi"Sizler Allah'ın bana emanetlerisiniz, benim değilsiniz sizin sahibiniz sizi benden iyi korur"ve de öyle oldu herşey yoluna girdi çok şükür. Bebeğini benim yerime de kaşırmısın canım geçmiş olsun erenlere emanet olsun bütün çocuklar sevgilerimle dilek.

Özgür Turan dedi ki...

Sufi, Ermiş şiirinden bahsediyorsun. Halil Cibran deyince noktayı koyuyorsun zaten üzerine konuşmaya gerek yok! Teşekkürler yorumuna.