8 Şubat 2009 Pazar

Uyuştum

Son 1 haftadır garip birşeyler oluyor vücudumda. Örneğin, durup dururken bir kolum uyuşuyor, ağrı bir süre sürüyor sonra ayak bileğime geçiyor, oradan boynuma, oradan başka bir yere. Geçen haftasonu boynum kitlendi. Kas gevşeticiler hiçbir işe yaramadı, kendiliğinden geçti ağrı. Psikolojik dedim kendi kendime ama halen kaskatı. Derken cuma akşamı kalça kemiğimin sağ tarafı kitlendi. Bütün gece uyuyamadım. Halen yere zor basıyorum. Veee bugün belim çılgınlar gibi ağırıyor sabahtan beri. Aylar önce belimde bir sinir sıkışması olmuştu. Doktorum çok dikkatli olmam gerektiğini, fıtığa dönüşebileğini söylemişti. Sanırım dönüştü çünkü bu ağrı ne yapsam geçmiyor. Uyuştum resmen ağrılardan.
Reiki 3'e niyetlendim. O günden beri hastayım. Çevremdekiler de hasta. Bütün aile hasta. Kanser, kalp hastası, grip, fibromiyalji, alerjik, migren...ne ararsan var şu aralar ailede. Bir temizliktir başladı bizde yine ama hadi bakalım. Yarın fizik tedavi doktoruma gideceğim Doğa'yı yuvaya bıraktıktan sonra.
Bir de yogaya dönüyorum artık kesin. Bahane yok artık gün bugündür. Ama sormam lazım önce doktora, belim için ne yapmam gerektiğini.

6 yorum:

Brajeshwari dedi ki...

yoga :)

tutsak dedi ki...

Sevgili KARMA
şayet belinizdeki bir sinir sıkışmasından kaynaklanıyorsa ağrılarınız ki anlattıklarınız onu gösteriyor doktorunuzunda dediği gibi. Bir önerim olacak çok değerli shiatsu hocamın sağlığında önerdiği;
sırtüstü yatın kollarınızı yanınıza uzatın,dizlerinizi karnınıza çekin, omuzlarınızı ve belinizi yerden kesmeden sadece dizlerinizi önce sol tarafa yatırıp 5 dk. öylece kalın, aynı hareketi 5 dk da ters tarafa yapın kalkarken bir yanınıza dönerek ani hareket yapmadan kalkın bunu hergün düzenli yaparsanız bir müddet sonra rahatladığınızı göreceksiniz

Turkuaz Deniz dedi ki...

gecmis olsun Ozgur, umarim cabucak iyilesir herkes...
tutsak' in bahsettigi yontem bende de ise yaramisti ayrica. bel agrisi icin birebir.

sufi dedi ki...

Özgür'cüm Tutsağın önerdiği hareket inan çok iyi geliyor.Sakin sabırla devam etmeli geçmiş olsun sevgiler.

Tanya's dedi ki...

Özgürcüm,

E hadi bekliyoruz o zaman..

Özgür Turan dedi ki...

Arkadaşlar çok teşekkürler hepinize tek tek. Tutsak, hareketi biliyorum. Benim de çok yakın dostum shiatsu yapıyor, aynı zamanda fizyoterapist. Deneyeceğim mutlaka.
Tanyacım, geliyorum. arayacağım seni.