22 Kasım 2008 Cumartesi

Mutlu kedi Boris

Bu Boris. Canım dostum Elif'in Doğa için aldığı harika birşey. Ama şimdilik Elif'in evinde yaşıyor. Doğa ona "mutlu kedi" diyor. Çünkü Elif'in evinde bir de Maviş ve Efe var. Maviş zaten heykel gibi birşey. Asalet akıyor her yanından. Doğa birkaç kez mamasını yerken yanına gitti tabii o da hırladı normal olarak. Şimdi onun adı bizde "kızgın kedi". Efe ise çok akrobatik yerinde duramayan cinsten. Pek bir sevişgen ama.
Ama bu Boris beni de aşık etti kendine. İçine sokası geliyor insanın yumuşacık. Çok bebek ama süpürge sesinden bile korkuyor. Doğa ona yünler, toplar atıyor oynamak için, o ise kaçacak delik arıyor. Bizimki de tepiniyor yerlerde gülmekten. Sanıyor ki Boris onunla yakalamaca oynuyor.
Serdar'ın çocukken çok kedisi olmuş ama ben hiç hayvan bakmadım evde. Fakat gelin görün ki bu Boris'te kaldı aklım...Doğa biraz daha büyüsün sanırım bizim eve bir kedi gelecek eninde sonunda.

Doğa'yı biz bebekliğinden beri "Doğa Pisi" ya da "pisimiz" diye seviyoruz. Sanırım bu nedenle kedilere kendini bu kadar yakın hissediyor:))

2 yorum:

Brajeshwari dedi ki...

ne harika olur Özgür..Seninde enerjini negatifler bir kedi..Ayrıca Doğa, bir kediyle canlıları sevmeyi daha iyi anlar sokakta görmek yerine..Bu kararina çok sevindim.Kedisever dostlarımın olması beni gerçekten çok mutlu ediyor.

Array! dedi ki...

Mutlaka bir kedi olmalı evde. Harika bir his hayvan beslemek. Kendi evim olduğu zaman mutlaka ama mutlaka bir kedi evlat edinceğim. İstanbul'daki evimde vardı.. canım ziggy, çok özledim :)