27 Ocak 2009 Salı

Kısa saç üzerine

Kestirdim yine saçlarımı. Kısa saç daha bir özgür, modern geliyor bana. Bir de küpe delisiyim ben böyle renkli, değişik, büyük-küçük birçok küpem var. Hani kutular dolusu olsa yine de az gelir. Her gittiğim yerden mutlaka küpe alırım. Kısa saç ve küpe kadar birbirini tamamlayan bir ikili var mıdır acaba? Yani hediye alacaksanız küpe alın demek istiyorum özet olarak:) Neyse saça dönelim. Tam biraz uzuyor, acaba uzatsam mı diyorum her defasında. Yok yine kestiriyorum gidip. Kendimi böyle kendim gibi hissediyorum. 5-6 yıl önce uzundu en son sanırım saçım, sonra kısa saçın tadını alınca bir daha uzatamadım.
Neyse iyileşiyoruz, bugün kuaföre gittik. Doğa bu fotoda benim kuaförde kasanın yanında bulunan içi lastik balık, su ve taşlarla dolu kavanozla oynarken... tabii kavanoz yere kondu. Havluların üzerine oturdu kendisi bir güzel oynadı sularlar. Dirseklerine kadar ıslandı. Saçı kesildikten sonra Doğa'nın komple kıyafeti değiştirildi. Ardından güzel bir yürüyüş ve eve dönüş.
Hani nerde saçlar derseniz... kendimi çekemedim bir türlü kısa saçlarımla:) Çektiklerim de berbat çıktı. En kısa zamanda çekip koyarım.

3 yorum:

funda dedi ki...

ah kuzucuk iyileşmiş ve gezmeye bile gitmiş ne güzel.. ama bu yazıdan bana bir mesaj var, bukadar mı olur dedirten hatta.. bak anlatıyım.. kaç gündür kestirsem mi diye düşünüyordum ben de saçlarımı, en son uzatmaya karar vermiştim ama yine de yarın gidip kestiriyim ben iflah olmam filan derken kendi kendime pat diye bu yazı düştü :) . ama bir de küpe meselesi var, öğleden sonra bir fuara gittim el yapımı ipek küpeler vardı nasıl sevdim ama cimriliğim tuttu almadım, yarın gidip alıyım diye düşünüyordum yine tam da bu yazının geldiği sırada... kesin bir mesaj bu benim için, saçlarını kestir ve o küpeleri git al mesajı :)

Brajeshwari dedi ki...

küpe ve kısa saç konusunda ayni fikirdeyim:)Saç bir aksesuardır.Kısa saç cesaret ister ama çokta rahattır. Saatler olsun..

Özgür Turan dedi ki...

Funda, hemen git kestir, küpeleri de al. fotoyu bekliyorum:))