17 Ekim 2008 Cuma

Özel bir gün


"Dünya senin içsel durumlarının mükemmel bir göstergesi. Dünya böyle çünkü sen böylesin"
Tanrılar Okulu -Stefano E. D'Anna

Bugün Stefano E. D'Anna ile röportaj yaptım. Özel bir gündü, yaşamımda bir artı, kayda geçilmesi gereken bir gün. Çok özel, faklı şeyler konuştuk. Biraz kitaptan biraz güncel konulardan, dünyanın gidişatından ve düşlerimizden. Kafamdaki bütün soruları sordum ve yanıtlarım da gayet ilgi çekiciydi. Röportaja İnfomag'da Kasım sayısında köşemde yer vereceğim. Dergi yayınlandıktan buraya da koyarım tabiki de.

4,5 yıl teknoloji yazdıktan ve de 3 yıl telekomünikasyon sektöründe çalıştıktan sonra özel ilgi alanım olan psikoloji, felsefe ve kişisel gelişim konularında yazmak hep düşlediğim birşeydi. Şimdi yazıyorum hem burada hem de İnfomag'da her ay. Evrene teşekkürler ki bana harika kaynaklar, bilgiler gönderiyor Stefano gibi, Judith gibi ve bu konularda uzman diğer dostlarım gibi...

Ve sizler blog arkadaşlarım, sayfama ziyarete gelenler çok sıcacık bir his bunları sizlerle paylaşıyor olmak. İyi ki varsınız...
Teşekkürler...

5 yorum:

funda dedi ki...

iyi ki sen de varsın özgür. ben kendi adıma mutluyum yeni öğrendiğim herşey için. röpörtajı da merak ettim. bekliycem buraya da yazmanı..

Brajeshwari dedi ki...

Doga'yı ve sizi okumaktan çok zevk alıyorum..Ben kendi adıma teşekkür ederim..Röportajı da merakla bekliyorum..

sevgiler benden..

ece arar dedi ki...

ben de hep, merakla bekliyorum

ENERJİ dedi ki...

Evrene teşekkür ediyorum.Karşılaştığımız için.SeVGİLER:))

Adsız dedi ki...

Stefano d anna'dan bir kaç yıl önce bir seminer alma şansına erişmiştim. :) tanrılar okulunu da bir kaç kere okudum.bayılırım kendilerine. yeniden istanbul a geldiğini bilmiyordum, merakla bekleyeceğim ropörtajınızı.