22 Ocak 2009 Perşembe

Hastalıklar gitsin artık

Şu anda halimizi ancak bu fotoğraf anlatabilir. Kırılıyoruz hastalıktan ikimiz de. O papatya seviyor ben adaçayı. Onunkine gizlice, çaktırmadan pekmez konuluyor benimkine bal. İştahımız da yok. Belki bir kek yaparız kendimize bugün.
Bu güzel havada kolumu kaldıracak halim yok ki çıkalım biraz hava alalım. Hani şöyle bir saat uyuyabilsem... o da yok, bu cadıyla mümkün mü...39 ateşle bile dans ediyor...yorganın altına girip günlerce çıkmayasım var.

8 yorum:

Tanya's dedi ki...

Gelip çorba yapayım mı?

tutsak dedi ki...

İnsan kendisini bıraktıkça, hastalığın pençesine daha fazla yakalanıyor aslında Doğa(yanlış hatırlamıyorum umarım adını) sizi ayakta tutuyor farkında değilsiniz bence o yorganın altına girerseniz dediğiniz gibi günlerce çıkamazsınız. Son bişey daha güzel bir önerme ''HASTALIKLAR BİTSİN ARTIK ''bunu sesli olarakta söyleyin özünüz komutu duyacaktır.
SEVGİLER

tutsak dedi ki...

ama daha da güzeli sevgi ile gelip bi çorba yapmak isteyen dostun olması.Kesin şifa olacaktır.:D

Özgür Turan dedi ki...

İşte bu bile iyileştirdi beni şimdiden. Bir silkeledim kendime geldim sanki. Canım Tanya teşekkürler. mail attım sana.
Tutsak, size de teşekkürler. Desteğinize.. aslında ben de aynen bilinçli olarak yazdım bu başlığı. Tam de dediğiniz gibi komut vermek adına..
Sevgiler.

sufi dedi ki...

Yaşama yaydığınız şifa dileği tarafımızdan duyulmuş, size acil şifalar enerjisini gönderiyoruz efendim gönül kapınız açık olsun.


BU YAZIYI OKUDUĞUNDA ŞİFAYI ALMIŞ OLUCAKSINIZ

Turkuaz Deniz dedi ki...

yarina hicbirseyciginiz kalmasin!

Özgür Turan dedi ki...

Suficim, temiz şifaların için binlerce teşekkürler. Geceyi çok kötü geçirdik ama bugün daha iyiyiz. Çözüldük yani:)) Ayağa kalkacağız elbet yakında. Sevgiler..

Adsız dedi ki...

GEçiyor bile değil mi? Öperim şimdiden serinlemiş yanaklarınızdan:)